06-20221418 of 06-29387454

Experts in vastgoedstyling

MORE2SELL: SISTER ACT

Twee weten meer dan één, twee zien meer dan één. De twee zussen Gigi (styling & conceptontwikkeling) en Arlette (styling, fotografie & woningbouw) hebben in More2Sell hun krachten gebundeld.

In 2005, de term vastgoedstyling moest nog worden uitgevonden, ontdekten de zussen dat de professionele hulp bij verkoop van huizen te wensen overliet. Goed onderhouden staat niet gelijk aan verkoopklaar. Jouw smaak is niet per definitie de smaak van de nieuwe bewoner. Dat wat jij aantrekkelijk vindt aan je huis, kan voor de ander juist een drempel zijn. "Wij kijken vanuit het oog van de koper. Hoe komt het huis bij hen over? De presentatie is meer dan het halve werk."

Vastgoedstyling ofwel verkoopstyling begint met een gedegen onderzoek en doelgroepenbepaling. Welke mensen zijn geïnteresseerd in die wijk, in zo’n type woning? "Laatst zijn we gevraagd een appartement, een pied-à-terre tegenover het gerechtsgebouw in Antwerpen onder handen te nemen. Dan weet je dat de kans vrij groot is dat daar een man solo komt te wonen. Zo’n man wil comfort, en niet te veel poespas. Zo efficiënt mogelijk. Het huis was binnen één dag verkocht. Aan, inderdaad, een man alleen."

Van keuken tot badkamer - alle vertrekken worden door More2Sell nauwkeurig geanalyseerd. Het is vervolgens aan de klant of zij zelf de adviezen opvolgen of laten opvolgen door More2Sell. More2Sell begeleidt en/of bemiddelt in het gehele verkoopproces, van interieurfoto’s tot het verwijderen van obstakels als stoeltjesliften. De verkoopversnellers heten Gigi en Arlette -niet geheel ten onrechte- in de volksmond.

Bob van Deelen, register taxateur/makelaar Kimmel & Co: "Ik had een woning onder mijn hoede die leeg stond en moeilijk verkocht. Arlette en Gigi hebben de styling en fotografie op een zeer voortvarende manier aangepakt. Het resultaat was een snelle en succesvolle verkoop. Ik kan Gigi en Arlette van harte aanbevelen en zal niet aarzelen hen opnieuw in te schakelen."

PORTFOLIO NEEM CONTACT OP

INTERIEURSTYLING

Vanuit onze kennis als interieurvormgevers en met gevoel voor stijl kan More2Live u helpen met een kleurenplan of een compleet interieuradvies. Aansluitend op uw wensen en opvattingen over wonen en leven creëren wij een interieur met sfeer waardoor uw nieuwe huis voelt als een tweede huid.

NAAR MORE2LIVE

MEUBELVERHUUR

Een leegstaand huis is bedrieglijk. De verhoudingen zijn zoek waardoor de ruimte amper is in te schatten. Past die bank wel of niet met die dressoir erbij? Hoeveel loopruimte houd ik over als ik mijn eettafel wil meenemen? Hoeveel borden kan ik kwijt in de keukenkastjes?

LEES VERDER

VERKOOPSTYLING

Het laatste waar je bij verkoop of verhuur nog geld in wilt stoppen is in je oude huis. Een verkeerde gedachte. Want juist deze investering verdient zich dubbel en dwars terug. Het is allang bewezen dat op lege woningen in de verkoop die met zorg zijn gestyled beduidend hoger wordt geboden .

LEES VERDER

FOTOGRAFIE

De eerste indruk was ooit een daalder waard. De eerste indruk is inmiddels niet in geld uit te drukken. De eerste indruk wordt online bepaald. Geen sterker medium dan internet. Foto’s zijn van cruciaal belang bij de verkoop van een woning.

LEES VERDER

Wat zeggen onze klanten